Hamarosan itt a karácsony! Számtalan ízesítésben kapható már az ünnepkor elmaradhatatlan szaloncukor, az egyik kedvenc közülük a karamellás. Nem mindegy, hogy melyik kerül a fára, ha igazán finom, azt az mutatja, hogy pillanatok ...

Hamarosan itt a karácsony! Számtalan ízesítésben kapható már az ünnepkor elmaradhatatlan szaloncukor, az egyik kedvenc közülük a karamellás. Nem mindegy, hogy melyik kerül a fára, ha igazán finom, azt az mutatja, hogy pillanatok ...
A csirkemell az egyik legnépszerűbb húsfajta, köszönhető ez a sokoldalú felhasználhatóságának, gyors és könnyű elkészíthetőségének, beszerezhetőségének és minden bizonnyal az utóbbi időszak nyomottabb árának is. Mi most a ...
Főzőtejszín egy egyszerű hozzávaló, amivel finomabb, krémesebb, dúsabb lesz a mártás, a szósz, a krémleves. Kíváncsiak voltunk, hogy teljesítenek ezek a termékek a vakteszten, így következzen most a minimum 20% zsírtartalmú ...
Szendvicseket szinte minden nap fogyasztunk. Esszük reggelire, vacsorára, magunkkal visszük tízóraira, kirándulásra, extrább formájában pedig akár az ebédünk is lehet. Ha nincs kedvünk, időnk vagy alapanyagunk otthon elkészíteni, ...
A csirke nuggetsek nagy népszerűségnek örvendenek, a gyerekek valamiért sokkal szívesebben megeszik, mint a természetes formájú húsokat, a felnőttek pedig szeretik különböző szószokba mártogatni és természetesen, hatalmas ...
A készételek nagy előnye, hogy pár perc melegítés után fogyaszthatók és nem tartalmaznak mesterséges adalékanyagot. A praktikusságuk megkérdőjelezhetetlen, ezért mi most a minőségükre voltunk kíváncsiak, mennyire finomak, milyen ...
Rengeteg ételhez használunk reszelt sajtot, de abban egyetérthetünk, hogy a lereszelése nem a kedvenc feladatunk. Emiatt kezdték el lereszelve is árulni a sajtokat, melyek így rögtön készek a felhasználásra. 24-féle reszelt sajtot ...
A szalámik alapvető részei a magyar gasztronómiának, szinte minden háztartás kamrájában, hűtőjében ott van valamilyen verziója. A csípős ízek különösen kedveltek, ezért most ezeket vettük górcső alá. Íme a csípős ...
A fejtett bab kitűnő növényi eredetű fehérjeforrás, tele rostokkal és ásványi anyagokkal. Felhasználása sokoldalú: készíthetünk belőle levest, főzeléket, salátát és különféle köreteket. Ha nem szeretnénk a bab ...
A kenyér a magyar emberek étkezésének egyik alapköve, esszük reggelire, vacsorára, tízóraira és sokféle főételhez is. Sokat fogyasztunk belőle, talán túl sokat is. Bár mára már rengetegféle kenyér kapható, még mindig a ...
A pudingpor felhasználása széleskörű: magában is fogyasztjuk egy kis lekvárral, de különféle krémek alapanyaga is lehet, és így sokféle süteménybe is bekerül. Mi a Fanta szelet narancsos felső részét is vaníliapudinggal ...
Aki szereti a gyorsan elkészíthető, egészséges ételeket, annak minden bizonnyal van a fagyasztójában valamilyen zöldségkeverék. Mi is így vagyunk ezzel, ezért meg akartuk találni a legjobb ár-érték arányú terméket. Lássunk, ...
Gyorsan elkészíthető, egészséges, szálkamentes és még a gyerekek is szeretik a halrudacskát. A szülők megmentője lehet az elfoglalt napokon a gyorsfagyasztott halrudacska, amit csak ki kell sütni – akár olajban, akár tepsiben vagy ...
Van, aki kizárólag a vajra esküszik, de sok család hűtőjében van a reggelihez, szendvicsekhez valamilyen margarin is. A zsírtartalom alapján többféle kategóriába sorolhatók, mi most a 40% zsírtartalom feletti margarinokra voltunk ...
Tejföl nélkül nincs magyar konyha, beletesszük a levesbe, a töltött káposztába, az uborkasalátára, a lángosra és édesen a süteményekbe is. Valószínűleg, nincs olyan nemzet, ami ennyit fogyasztana a tejfölhöz hasonló ...
Sok helyen nincs vasárnapi, ünnepi ebéd rántott hús nélkül. A rántott hús ízéhez, állagához sokban hozzájárul az egyik egyszerű alkotóelem, a panírmorzsa is. Most az országosan kapható termékeket vakteszteltük, lássuk, melyik ...