Glutén és laktózmentes étrendeket állított össze az egyik diszkontlánc

2019.már.19.

Nagyon hasznos kezdeményezéssel jelentkezett a LIDL. Összeállítottak egy glutén és/vagy laktózmentes teljes étrendet csak a náluk kapható alapanyagokból. Ezzel időt spórolhat a bevásárláson, aki glutén/laktóz mentes élelmiszereket keres.

lidl.JPG

A Lidl Magyarország törekvése, hogy a változó vásárlói igényeket magas szinten, a folyamatos megújulás figyelembevétele mellett szolgálja ki. A Lidl séfje, Széll Tamás receptjeit is felhasználva az áruházlánc most Galló Nórával, a Lidl dietetikus szakértőjének segítségével speciális étrendet állított össze, hiszen az áruházak polcain megtalálható, egyre bővülő laktóz- és gluténmentes élelmiszerekből bőséges, teljes értékű, ugyanakkor változatos étrend állítható össze a hét minden napjára.

A Lidl honlapjáról letölthető napi öt étkezésből álló heti étrendek elkészítéséhez találhat tippeket az olvasó, mind a laktóz- mind pedig a gluténérzékenyeknek, vagy azoknak, akik mindkettő étrendet követik. A receptek elkészítéséhez részletes leírás, illetve kiszámolt energia és tápértékek is tartoznak, hogy mindenki könnyedén nyomon követhesse a napi kalóriabevitelét, és ha úgy látja jónak, akkor változtathasson az étkezések összetételén.

Az étrendek elkészítéséhez a vásárlók minden felhasznált alapanyagot megtalálnak a Lidl kínálatában.

 

Az étrendek innét letölthetőek: Mentes étrend LIDL

 

Ezeket olvastad már?

Adalékmentes felvágottak, kolbászok, szalámik és virslik tesztje

7 tipp, hogy soha többet ne kelljen ételt kidobnod a kukába!

Hogyan választja ki a LIDL a polcain található termékeket?

süti beállítások módosítása