Az ömlesztett sajtokkal már mindannyian találkoztunk, vagy tömlős, vagy körcikkelyes kiszerelésben. Sokan vaj vagy margarin helyett használjuk. Mivel kenhetőek, ezért a szendvicsekbe kiváló, mert ad egy plusz puha állagot a zsemle és ...

Az ömlesztett sajtokkal már mindannyian találkoztunk, vagy tömlős, vagy körcikkelyes kiszerelésben. Sokan vaj vagy margarin helyett használjuk. Mivel kenhetőek, ezért a szendvicsekbe kiváló, mert ad egy plusz puha állagot a zsemle és ...
Még emlékszünk azokra az időkre, amikor édesanyánk a kezünkbe nyomott egy hatalmas tál hüvelyes zöldborsót, és megkért, hogy tisztítsuk meg minél gyorsabban, mert különben nem lesz ebéd. Biztatott, hogy nyugodtan együnk belőle ...
A túró már a 16. századtól rendszeresen megjelenik a magyarok konyhájában, és ma sincs ez másképp. Sokoldalúan felhasználható, gondoljunk csak egy jó kis túrós csuszára pirított szalonnával és tejföllel vagy egy finom ...
A nyár elmúltával, amikor már nincs friss gyümölcs, nagyon szeretjük elővenni a kamra polcáról a különféle befőtteket. A szerencsésebbek a saját befőzést használják fel, de akinek nincs lehetősége erre, a boltokban válogathat ...
A gyorsfagyasztott pizza időről-időre megjelenik a családok asztalán, hiszen egy rohanós hétköznap este nincs is egyszerűbb dolog, mint a mélyhűtőből elővenni és 20 perc alatt készre sütni a vacsorát. Kíváncsiak voltunk, meliyk ...
Az elmúlt 15 évben folyamatosan nőtt a csirkehús népszerűsége Magyarországon, ami annak is köszönhető, hogy egészséges, laktató, finom, könnyen variálható alapanyag, és elkészítése sem okoz különösebb nehézséget. ...
Szeretjük a változatosságot a fűszerek terén, mert izgalmasabbá teszik akár egy húsétel, akár köret vagy saláta ízét is. A fűszerkeverékek ebből a szempontból nagyon jók, bár nem könnyű megtalálni, hogy a saját ...
A nyers sonkáról húsvétkor esik a legtöbb szó, de szeletelt, csomagolt formában egész évben kapható a boltok polcain. A pácolt-füstölt sonkák általában 20-30% nedvességet vesztenek az érlelés során. Egyik csoportos ...
Talán mi magyarok a saját magyar konyhánk után az olasz konyhát szeretjük a legjobban. A tésztaételek között az egyik legjelentősebb mértékben a bolognait fogyasztjuk. arra voltunk kíváncsiak, hogyha kevés időnk van, akkor melyik ...
A vastagkolbászoktól megkapjuk az igazi kolbász ízt, viszont egy kényelmesebben kezelhető méretben. A szendvicsünket, pizzánkat, kenyérlángosunkat tökéletessé varázsolhatja. Ha csak egy szelet kenyér, egy kis sajt és lilahagyma ...
Az elmúlt időszakban több vörösbor fajtát is teszteltünk, úgy gondoltuk, hogy a merlot sem maradhat ki ebből a sorból. Ráadásul Magyarországon a hatodik legelterjedtebb szőlőfajta, kíváncsiak voltunk, hogy milyen kínálatot ...
A vaj finomabbá teszi szendvicseinket, a párolt zöldségeket, a sülthúsokat. Sokan vágyunk néha egy egyszerű vajaskenyérre paprikával, de ellenállhatatlan ízt ad a vajas süteményeknek is. Arra voltunk kíváncsiak, hogy jelenleg egy ...
Tavalyi ígéretünket és régi álmunkat váltottuk most valóra: végigkóstoltuk az országos üzletláncban kapható egri bikavér borokat. Nagyon kedvelt a magyar fogyasztók körében ez a hungarikum. A választék széles mind árban, mind ...
A cabernet sauvignon a világ egyik legismertebb és legnagyobb területen termesztett kékszőlő fajtája. Népszerűségét jól mutatja, hogy a világ borvidékeinek nagy részén jelen van, az összes jelentős bortermelő országban ...
A készételek nagy előnye, hogy pillanatok alatt felmelegíthetők, és azonnal fogyaszthatók. Ráadásul, ha babos készételt választunk, akkor a szervezetünket megtámogatjuk extra adag fehérjével. Nagyon szerettük volna megtudni, hogy ...
Akik hetente többször is főznek otthon, nagyon szeretik azokat a megoldásokat, amelyek lerövidítik a konyhában töltött időt. Mi is így vagyunk ezzel, ezért a választásunk most a sokoldalúan felhasználható gyorsfagyasztott ...