Virslispirál, 5 ollós aprító és zöldségpároló teszt

2018.már.13.

Rendeltünk 100 kütyüt Kínából és folyamatosan közöljük a tesztjeink eredményét. Próbálunk hasznos kütyüket bemutatni, így már a fele ki is esett a 100 terméknek.
img_4479.JPG

Azért rendeltünk ennyi új és most menő konyhai kiegészítőt, mert reménykedünk, hogy részesei lehetünk valami új és működő találmánynak. Olyan unalmas, hogy a konyhánkban használt dolgokat már nagyon rég feltalálták. Már bemutattunk 5 konyhai kütyüt, és még hármat . Eddig három olyan van a bemutatottak között, amit napi-heti rendszerességgel használunk, ami jó arány figyelembe véve, hogy nehéz a konyhai funkciókat új eszközzel hatékonyabban megoldani, mint a régi beválttal.

 

Kezdjük azzal, amit nem használtunk soha, mert gagyi.

img_4480.JPG

Zöldség levél aprító olló

Nagyon jó ötletnek tűnt, de a gyakorlatban megbukott. Az öt ollóból álló készülék hibája, hogy csak a vékony leveleket aprítja jól, és az ollók között marad a levél egy része, így egyre nehezebb aprítani vele. Marad a kés. Aliexpressen 1000 Ft házig, "5 blade scissor" keresőszavakra megtalálod, ha mégis vennél ilyet.

Zöldségpároló

Az edény méretéhez igazodó pároló tál. Alul van egy kis talpa, így eláll az edénytől. Kb 1 cm vízet szükséges alá tenni és minimális rotyogás mellett párolható a zöldség vele. A legjobb, hogy tényleg csak a párolt zöldség saját íze érződik, más mintha vízben főznéd vagy vajon párolnád. Nekünk bejött. 

 

Virslispirálozó

Ez a 200 Ft-ért házhoz rendelhető kütyü a gyerekek és a grillezők kedvence lesz. Azt nem kell részleteznem, hogy a gyerkőcökre hogy hat, ha valami játékosságot viszünk az étkezésbe. Na jó elmondom: megeszi a kaját, nem kell könyörögni neki. Egy kicsi (virsli) és egy nagyobb (kolbász) méretű spirálvágó van a csomagban. Használata egyszerű: csak átforgatjuk a spirálon a virslit, vagy grillkolbászt és így fog kinézni:

Aliexpress keresőszavak: Manual Fancy Sausage Spiral Barbecue Dogs

 

További konyhai kütyük tesztje jön, a következő cikkben mutatunk egy kütyüt, amivel elérheted, hogy a gyerkőc magától egye az almát! És ez komoly!

Feliratkozás a következő cikkre: KATT IDE!

süti beállítások módosítása