3 újabb konyhai kütyü tesztje

2018.már.07.

A kínai konyhai segédeszközökről írt harmadik cikkünkben kettő használható és egy agyon hájpolt, de használhatatlan kütyüt mutatunk be.

img_4315.png

Korábban írtunk arról, hogy milyen tapasztalatokat szereztünk 100 Kínából rendelt cucc során, erről itt olvashattok: KATT. Azután már bemutattunk 5 konyha segédeszközt ITT. 

Az árak házhoz szállítva értendőek az aliexpress-ről. Zárójelben megadjuk a keresőszavakat, amivel megtaláljátok a termékeket. 

1. A gőzölős mikrotisztító, 600 Ft

Feltöltjük 1 dl vízzel és elpárologtatjuk a mikróban úgy 3-5 perc alatt. A pára hatására felpuhulnak a szennyeződések a mikrohullámú sütőnk belsejében és így könnyebb letisztítani. Valóban működik.

Az egyes sütőknél használt AquaClean funkcióhoz hasonlít. (Angry Mama Microwave Oven Steam Cleaner)
img_4314.jpg

 

img_4312.jpg

 

2. Tojástörő, a csodálatos semmi, 900 Ft

Nem magyar tojásokra lett kitalálva, mert a szép fehér amerikai tojásokat, hasogatja, mint favágó az akácot, de a mi tojásainkkal nem boldogult. (Egg Cracker Kitchen Gadget Tools Useful Helper Household Tools)

3. Kézi aprító készülék, használjuk szinte minden nap. 2.100 Ft

Egy fej hagymát vígan összeaprít, de működik marhahússal is, ha tatárbifszteket akarunk csinálni (2-3 adagra bontva a húst), persze, ha nem inas. (Manual Vegetable Fruit Chopper Hand Pull Food Chopper Onion)

 

További tesztjeinkre ITT tudsz feliratkozni!

süti beállítások módosítása