Új csővezeték és tartályszigetelő anyag 2021 szeptembertől

2021.júl.25.

A nemzetközi piacon már bizonyított, így ez év szeptemberétől hazánkban is forgalomba kerül a Power-Tek CM 620 Alu elnevezésű ásványgyapot, amelyet a legfejlettebb gyártástechnológiával, ECOSE® kötőanyaggal állítanak elő és csővezetékek és tartályok szigeteléssére alkalmas.

04_1.jpg

A Power-Tek CM 620 Alu a speciális száliránynak köszönhetően rendkívül nagy rugalmasságú ásványgyapot paplan, egyik oldalán üvegszövet erősítésű alumínium fóliával kasírozva. Íves felületekre szerelve nagyon jó kompromisszumot kínál, ugyanis rugalmasságának köszönhetően, könnyen telepíthető, a telepítés után azonban nagy nyomásállóságú felületet kapunk, amely védelmet nyújt a külső behatások ellen. Csővezetékeken alkalmazva (> DN 300), tökéletes hengerfelületet biztosít. Ideális pl.: nagyobb átmérőjű csővezetékek, tartályok hőszigeteléséhez.

 

Felhasználása

A terméket a meghatározott műszaki paramétereken belül, hő-, tűz- és hangszigetelésre ajánljuk, tartályok, konténerek, hőtárolók, ipari berendezések-gépek, csővezetékek és távfűtővezetékek esetén.

 

Leírás

A Power-Tek CM 620 Alu a speciális száliránynak köszönhetően rendkívül nagy rugalmassággal rendelkező ásványgyapot paplan, amelyet ECOSE® technológiával kombináltak.

knauf1.PNG

Műszaki tulajdonságok

knauf2_1.PNG

A deklarált termékjellemzõket a gyártási folyamat során kapott adatok alapján, a gyártásközi ellenõrzésre támaszkodva adták meg, az európai szabványoknak megfelelően. A tárolási és kezelési irányelvek betartása esetén a teljesítmény a megadott tűrések között marad.

 

Alkalmazási terület

A terméket a meghatározott mûszaki paramétereken belül, hő-, tűz- és hangszigetelésre ajánljuk, tartályok, konténerek, hõtárolók, ipari berendezések-gépek, csõvezetékek és távfûtõvezetékek esetén.

 

Kezelés

A Knauf Insulation termékei nagyon könnyen kezelhetõek és telepíthetõk.

Megfelelõ csomagolóanyagban kerülnek kiszállításra, mely megvédi a terméket a szállítás során, a fenntartható újrahasznosítást is szem elõtt tartva.

 

Tárolás

A hosszabb távú védelem érdekében javasoljuk, hogy a beltéren, illetve legalább tetõ alatt, ne közvetlenül talajon tárolják. Megfelelõ csomagolóanyagokban szállítjuk a terméket, hogy a szállítás közben szükséges védelem és a fenntartható újrahasznosítási lehetõségek között egyensúlyt teremtsünk. A csomagolás nem alkalmas hosszútávú tárolásra vagy zord idõjárási körülmények elleni védelemre. További termékinformációk minden csomagolási egységen megtalálhatóak.

Amennyiben fedett tároló nem áll rendelkezésre, bontatlan raklap esetén a terméket szabadtéren is lehet tárolni, a gyári kiszállítástól számítva legfeljebb 6 hónapig.

Csapadékos, nagy hõmérsékletingadozást mutató hónapokban nem ajánljuk a kültéri tárolást.

 

Járatos méretek

knauf3_1.PNG

Ha tervezõként, kivitelezõként, forgalmazóként szeretne regisztrálni a Knauf Insulation adatbázisába, akkor ezen a linken megteheti.

 

süti beállítások módosítása