Zavartalan a termelés a Gyulahús Kft.-nél

2020.már.26.

A magyar élelmiszergyártók is megfeszített munkával igyekeznek helytállni a kialakult helyzetben, a Gyulahúsnál sincs ez másképp. Folyamatos a termelésünk, nincs fennakadás sem az alapanyag, sem a csomagolóanyagok beszerzésében.

gyulai_kolbasz_erlelo.jpg

A gyártás során eddig is betartottunk minden higiéniai előírást, most fokozottabban ellenőrizzük azok követését, bár Kollégáinkat erre nem is kell figyelmeztetni. Továbbra is gyártjuk teljes termékszortimentünk, amely közel 100 féle terméket jelent - szárazárut, májast, felvágottakat, virsli, párizsit egyaránt.

gyulai_majas.jpg

Az élet nem áll meg, már legyártottuk a húsvéti füstölt árut, folyamatos a kiszállításuk, illetve elindult a grillkolbászok gyártása is, már van rá megrendelésünk, rövidesen boltokba kerül.

 

Hasznos tipp

Figyeljük a hűtőben lévő termékek lejárati idejét! Ha már unjuk a hideg szendvicseket, pár ötlet, hogyan lehet feldobni a vacsorát, pláne, ha lejáratközeli a készítmény. Csíkokra vagy kockára vágjuk a szeletelteket, olajon/zsiradékon picit megfuttatjuk, teszünk rá egy kiskanál tormát, vagy fűszereket, átpirítjuk – ezt szendvicsfeltétként használhatjuk. Ha van otthon zöldség –sárgarépa, zeller, esetleg gomba, azt is felhasználhatjuk az alap készítésekor. További tippek a Gyulahús FB és Youtube oldalán.

 

süti beállítások módosítása