Ha jó minőségű műszaki cuccokat akarsz, így Rendelj kínait!

2018.nov.05.

Kínából rendelhetünk elképesztően alacsony és elképesztően magas minőségű termékeket is. Ne feledjük, ebben az országban gyártják az iPhone-okat, Bosch szerszámgépeket és a Canon fényképezőket is. A kínai gyártó és szerelőipar ma legfejlettebbek között van és a nagy "nyugati" világmárkák mellett már saját, kínai alapítású brandek is elindultak a siker útján, kiemelkedő minőségüknek köszönhetően.

kepkivagas3.PNG

Amellett sem mehetünk el szó nélkül azonban, hogy szintén ebben az országban gyártanak olcsó másolatokat és 1-2 hét alatt tönkremenő műszaki termékeket is. Nincs annál idegesítőbb, mint amikor rájövünk, hogy nem csináltunk éppen jó vásárt és a semmire adtuk ki a pénzünket.

A kinézetre kísértetiesen hasonlító, de műszaki tartalomban óriási különbségeket mutató kínai termékek megvásárlása szerencsejátéknak tűnhet - vagy bejön vagy nem -, ha megrendeljük őket az ismert kínai webshopokon.

kepkivagas5j.PNG

Ennek a kockázatnak a minimalizálásásra fogott össze 2013 januárjában a RendeljKínait.hu csapata, akik Kínából rendelt eszközöket tesztelnek, segítve így minket, hogy elkerüljük a rossz minőségű termékeket. A RendeljKínait.hu piacvezetővé vált a Kínából való rendelés támogatásában a műszaki termékek területén. 

Magyarország legkiterjedtebb tudásbázisát hozták létre a Kínából rendelés minden szegletével kapcsolatban. Itt tájékozódhatunk a rendelés menetéről és a fizetésről is. Megismerhetjük a megbízható boltokat, alapvető ismereteket szerezhetünk a szállítási és vámköltségekről. Részletesen tárgyalják, hogy hogyan tudjuk a garanciánkat érvényesíteni és visszakapni a pénzünket, ha nem voltunk elégedettek a termékkel.

kepkivagas5.PNG

Tanácsadást vállalnak a biztonságos fizetéshez és rendeléshez, naprakész információkkal rendelkeznek az ÁFA-és vám kérdésekkel kapcsolatban. After-sales támogatást biztosítanak, ami azt jelenti, hogy ha a kínai eladó nem akarja visszaadni a pénzünket, segítenek visszaszerezni.

A RendeljKínait.hu-n olvashatjuk legújabb tesztjeiket és termékbemutatóikat és itt gyűjtik össze az akciós kuponokat is. Már fenn is vannak a karácsonyi szezonindító akciók és a személyes kedvencünk: a legújabb Xiaomi okostelefonok tesztje.

xiaomi-mi-mix-3-header-official-696x441.jpg

A honlapjukon 2 saját fejlesztésű applikáció is fut, az egyik a vámköltségkalkulátor, amivel elkerülhetjük a meglepetés költségeket a csomag Magyarországra érkezésekor és a csomagkövető, amivel a megrendelésünk állapotát ellenőrizhetjük.

kepkivagas_18.PNG

Mindenképp ajánljuk, hogy ha Kínából akarsz beszerezni műszaki eszközöket, akkor először a RendeljKínait.hu-t keresd, egyszerűbbé teszik az életed.  8500 fős Facebook csoportjukban lehet kérdezni, tapasztalatot megosztani a Kínából való rendelésünkkel kapcsolatban.

 

RendeljKínait weboldala

RendeljKínait Facebook oldala

RendeljKínait Facebook csoport

süti beállítások módosítása