Ahol több ezer építkező diskurál: a Házépítők csoport bemutatkozása

2018.aug.24.

Saját építkezésünkről 2016-ban kezdtem blogolni. Persze ezt úgy tehettem csak meg, hogy valós tapasztalatokat szereztem. Az anyagbeszerzést, a szervezést és a minőség ellenőrzést is én és a párom végeztük az építkezésen.  A cikkekből toborzott közösség a Házépítők csoport, amelynek ma már 8.200 tagja van. 

letoltes_4.jpg

Ami egyértelmű a csoporttal kapcsolatban, hogy aktív. Havi 500 új bejegyzés teszünk, amire 7.000 hozzászólás érkezik és 9.500 lájk. Ilyen dumás csoport a Házépítők!

kepkivagas_14.PNG

 

Több építőipari céggel is együttműködünk, mint a Knauf Insulation vagy a Kardos Labor Kft.

hazepito_infograf06.png

A Házépítők csoport és a blog kapcsán nem arra vagyunk a legbüszkébbek, hogy már több, mint 500.000 egyéni olvasó volt az építkezős cikkeken, hanem arra, hogy a csoportban olyan brainstorming megy egy-egy építkező felvetésénél, hogy addig megy a beszélgetés, hogy végül több használható megoldás is születik.

 

Jusson el hasznos tartalommal a Házépítőkhöz

A csoport szereti nagyon az építő jellegű posztokat (hisz Házépítők) és az olyan tartalmakat, amik valóban segítik az építkezőket. Ilyen a Knauf Insulationnel együtt íródó szigetelés cikksorozat is, amit nagyon szeretnek az olvasók. Ha szeretne vevőket szerezni, akkor az Ön vállalkozására tudjuk irányítani a figyelmet egy több ezer építkező által olvasott cikkel!

 

Médiaajánlatunkat a kardos.tamas@maradok.com e-mail címen vagy telefonon (+36 20 266 33 74)  kérheti.

 

süti beállítások módosítása