Hogy javíthatja egy gimis a félévi matek kettest?

2018.jan.25.

Hamarosan itt a félévi bizonyítványosztás ideje. A gimiseknél 3.-4. évfolyamban a továbbtanulás miatt már komoly tétje van a jegyeknek. Legtöbb probléma a matematikával szokott lenni. A félévi jegyek értékelése után megugrik a magántanárhoz járók száma. Hogy lehet más úton javítani matekból?

itt-a-felevi-bizonyitvany-osztas-ideje.jpg

Vagy a tanuló áll neki otthon keményebben tanulni, esetleg szülői segítséggel, vagy magántanárhoz megy, vagy ezek kiegészítéseként, de akár önálló gyakorlási formaként az e-learninget válassza. 

H​a gyereket elküldjük egy magántanárhoz, a 2.500 ft-os óradíj átlagosnak tekinthető. Általában egy alkalom 2 óra​ (2*45, néhol 2*60 pec)​, és tételezzük fel, hogy csak heti egyszer megyünk (ami nem is biztos, hogy mindenkinek elég)​, egy féléven, mondjuk 4 hónapon át. Ez 80.000 ft/félév!

mateking1_2_1.jpg

Az online oktatás előnyei:

- olcsóbb a magántanárnál

- egy professzionális oktatási platform hordozható, tableten okostelefon, bármikor elérhető oktatási vagy gyors segítségnyújtási felület, így bárhol, bármikor (bármi közben) tanulhatunk

- innovatív, korábban megvalósíthatatlan megoldásokat használnak a tanulók figyelmének felkeltésére és a lecke könnyebb megjegyzésére

- nincs időkorlát.

A magyarországi matematika e-learning piacon végzett tesztünk eredményeképpen találtunk rá a mateking.hu-ra. A fenti előnyöket sikerült megvalósítani és az előadás módja hatékony. A teljes középiskolai matekanyagot vizualizálták.

Egy matekpélda kicsit lazábban, de mégis érhetően elmagyarázva:

komplex_1.gif

 

 

Készítettünk egy előnyök és hátrányok értékelést az e-learning, magántanár és otthoni tanulás szemszögéből. 

napirend_tomi-1.png

Sok szülő áll most döntés előtt, remélem sikerült segíteni, hogy mely korrepetálási irányban érdemes gondolkozni, az biztos, hogy nem lehet általánosítani a gyermekeink képességeit, a megoldást valahogy rájuk kellene szabni.

Legfrissebb cikkeinkre, témák szerint itt tudtok feliratkozni!

süti beállítások módosítása