Melyik üzletlánc alkalmazásával lehet a legtöbbet spórolni?

2017.dec.19.

Kíváncsiak voltunk, hogy a hazai üzletláncok applikációi és honlapjai mennyiben könnyítik meg a vásárlást és milyen hasznos funkcióik vannak.food3.jpg

Amivel segíthetnek nekünk:

 

- naprakész tájékoztatás az akciókról

- ár összehasonlítási lehetőség ingyen WIFI-vel, hogy a nem sajátmárkás termékek árait megnézzük máshol is

- bevásárlólista funkció

- egészséges és diétás élelmiszerek adatbázisa

- laktóz, glutén mentes élelmiszerek adatbázisa

- házhoz szállítás

- árufoglalás és/vagy összekészítés funkció

 truy-xuat-nguon-goc-san-pham-rau-qua.jpg

Legyen tervünk, mielőtt vásárolni megyünk. Ezzel a bevásárló listára gondolok, ami segít betartani a vásárlásra szánt költségkeretünket. A Google Play, App Store több bevásárlólista alkalmazást is kínál pl. Listonic, Fivefly, August Software alkalmazásai, melyekhez diktálhatjuk is megvenni kívánt dolgokat. Amúgy a legtöbb bolti applikáció is tartalmaz bevásárló listát.

 

LIDL applikáció

Az alkalmazás tájékoztat az aktuális és következő heti akciókról, összes aktuális szórólap elérhető. Helymeghatározás alapján mutatja a legközelebbi LIDL üzletet, annak nyitvatartási idejével. A termékek melletti szív ikonra kattintva a termék a bevásárlólistánkba kerül, érvényes árakat mutat. Spórolásra kiváló app.

Laktóz és glutén mentes, bió termékek külön kategóriában a lap alján. Pirospont!

img_3533.jpg

 

DM applikáció

A drogéria alkalmazása tartalmazza az akciós újságokat, a kedvezmény és kuponkártya kártya program a telefonnal működik a kasszánál is. Az app érvényes árakat mutat! Spórolásra kiváló applikáció.

A DM minden üzletében van ingyenes WIFI hozzáférés, amivel ár összehasonlítást végezhetünk a neten a megvásárolni kívánt termékekre.

A netet persze bármire, így telefonhívásra vagy üziküldésre is használhatjuk: "nem jutott még eszedbe valami?" Pirospont ide is!

A honlapjukon a bio élelmiszerek külön termékcsaládban vannak.

img_3534.jpg

ALDI applikáció

Aktuális és jövőbeli ajánlatok és akciók, szezonális termékek. Emlékeztetőt is be lehet állítani az akció kezdetére. A bevásárlólistát a főmenüből tudjuk lekattintani, itt látjuk a listába tett termékeket. A termékeket a bevásárlólistán összeadja. Amíg nem töröljük, csak levesszük a listáról, addig hozza a főösszegben, de mutatja az érvényes összeget is. Spórolásra kiválóan alkalmas! Helymeghatározás alapján mutatja a legközelebbi ALDI üzletet, annak nyitvatartási idejével.

Glutén és laktózmentes, valamint bio termék adatbázis található az appban. Ide is pirospont!

Az ALDI-ban van ingyen WIFI, így összehasonlíthatjuk a nem sajátmárkás árakat más üzletekével ingyen és egyéb netes teendőinket is elvégezhetjük.

img_3535.jpg

TESCO applikáció

Mivel ezt az applikációt házhozszállítás igénylésére is alkalmazhatjuk, ezért mindig aktuális árakat mutat. Akciós termékek listája és glutén/laktóz mentes és bio termékekre is szűrhetünk. Jár a pirospont!

Tudjuk ellenőrizni, hogy a mi lakhelyünkön elérhető-e a kiszállítás. Így 18 év feletti személy vásárolhat, 800-1000 FT kiszállítás díj bevásárló táskával, kp vagy online fizetés, áfás számla igény. Összeadja az értékeket. Van külön online akció.

Össze is készítetthetjük a termékeket, és a kijelölt átvevő ponton kézhez kapjuk.

Az ingyenes vásárlói WIFI hálózat a legtöbb Tesco áruházban üzemel, így végezhetünk árösszehasonlítást vásárlás közben.

Egyes üzletekben magunknak előre be is scannalhetjük a termékeket és a kasszánál az összesítő QR kód leolvasásával fizetjük egybe az egészet. 

img_3537.PNG

CBA applikáció

Saját applikáció kifejezetten a Prima üzletekhez. Budapesten szállítanak ki, 500 Ft szállítási költséggel. Akciós termékek kategória külön feltüntetve. A termékeket bevásárlólistára is rakhatjuk. A speciális étrend menüben találjuk a laktóz, glutén mentes termékeket. Diétás termékekre is szűrhetünk. Pirospont!

img_3531_1.jpg

 

Deichman applikáció

App: teljes választék, női/férfi/gyerek bontásban, bevásárlókosár, ingyenes kiszállítás, méret választék. A „Click & collect” szolgáltatással az online shopban megrendelt cipőt a vásárló által megadott Deichmann üzletbe is ingyenesen kiszállítják. Az üzletben megrendelt cipőt a vevő kérésére díjmentesen házhoz is szállítják,

img_3532.jpg

SPAR chef alkalmazás

Recept és bevásárlólista applikáció a Spar chef. A elkészítési idő, fogások és alapanyagokkal lehet szűkíteni a listát, amit aztán népszerűség szerint lehet rendezni. A receptben szereplő összes alapanyagot vagy akár csak néhányat hozzáadhatjuk a bevásárló listához.

Az érdi és pesterzsébeti INTERSPAR hipermarketekben található wi-fi elérés és mobiltelefon töltési lehetőség is.

screenshot_2017-12-14-12-14-51.png

Praktiker webshop

Webshop klasszikus elrendezés és logika. Mutatja, hogy mely termék hol elérhető. Kiszállítási költség 1700 Ft-tól indul, amire törzsvásárlóival 20% kedvezmény jár. Termékfoglalás 4 órán belül, 5 napig napos fenntartással.

Megtudtuk a Praktiker Kommunikációs osztályától, hogy dolgoznak a további vásárlói élmény fejlesztésen és jövőre az ingyen WIFI szolgáltatás kiépítésén az üzletekben.

praktiker.PNG

AUCHAN webshop

Az online shopban kereshetünk normál és akciós termékek között külön is. Az egészséges életmód  termékkategóriában találjuk a glutén/laktóz mentes,  bio és diétás termékeket. Ide is jár a pirospont!

A kosárba helyezett árukat 400-500 Ft-ért szállítják ki, ahol erre lehetőség van.

Zárható telefon-akkumulátor töltő szekrényekben hagyhatjuk lemerülő telefonunkat. Az ingyenes WIFI lehetővé teszi az árösszehasonlítást.

auchan.PNG

COOP honlap

Nincs applikációjuk. Honlapjuk van, ahol elérhetőek az akciós információk és a bolthálózat.

coop.PNG

REÁL honlap

Nincs applikációjuk. Honlapjuk van, ahol elérhetőek az akciós információk és a bolthálózat.

real.PNG

 

 

Feliratkoznál hírlevelünkre? Megjelenés után azonnal küldjük Neked friss cikkeinket: ide katt!

süti beállítások módosítása