Nagy virsli teszt 2021

2021.dec.02.

Igyekeztünk még időben megcsinálni a baromfi virsli tesztet, hogy támpontként szolgáljon majd a nagy szilveszteri virsliszezonban. A baromfi virslik között is nagy a minőségi különbség, ezért voltunk kíváncsiak erre a termékkörre, amit még nem teszteltünk és sok olvasónk már régóta kért. Lássuk az eredményeket! 

img_1503_2.jpg

A virsli a Magyar Élelmiszerkönyvben
 

Legfeljebb 26 mm átmérőjű, természetes vagy műbélbe töltött húspépet (prádot) tartalmazó, főzéssel hőkezelt, füstöletlen, füstölt vagy füst ízesítésű homogén metszéslapú termék. A jelölés szempontjából a hústartalom a késztermékre vonatkoztatva legalább 51%. A csontokról mechanikusan lefejtett hús mennyisége ezen felül a késztermékre vonatkoztatva legfeljebb 10% A burkolat ép, sima, tiszta, alatta folyadék, lég- és zsírzsák nincs.

Tapintásra rugalmas, se nem puha, se nem kemény. Szerkezete homogén, pép jellegű, a fűszereloszlás egyenletes. A metszéslap homogén állományú, 2 mm-nél nagyobb légüreg nem, vagy legfeljebb csak néhány kisebb látható. Nem tartalmaz 2 mm-nél nagyobb ín- és kötőszöveti hártyadarabot. 1-2 mm-es méretű ín- és kötőszöveti hártyadarabból legfeljebb néhány darabot tartalmazhat. Rágás után jól összeálló, melegen lédús, rágási maradék nincs.

A metszéslap egyenletes, a gyártmánylapban rögzítettnek megfelelő színű. A fűszereloszlás egyenletes. A főtt húspép (prád) íze mellett bors-, fűszerpaprika és enyhe sós íz érezhető, de idegen és mellékízektől mentes. Illatában a főtt húspép (prád), a bors és a fűszerpaprika illata érezhető, idegen szagoktól mentes. Füstölt és füst ízesítésű termékek esetében füstíz és -illat is érezhető. 

A tesztben van pálcika, -rudacska elnevezésű termék is. Ezek hústartalma 51% felett van, viszont egyéb beltartalmi értékek miatt nem használhatják a virsli elnevezést.

 

A teszt menete
 

Az országosan kapható, előrecsomagolt baromfi virsliket szereztük be a tesztre. Ezek leginkább csirke és pulykahúsból készültek.

A vaktesztet a Magyar Ár-Érték Arány Kutató Egyesület tagjai végezték, 11 kóstoló.

A virsliket közepes hőfokon (indukciós tűzhelyen, 7. fokozatban) főztük a forrástól számított 2-4 percig. A virsliket melegen kóstoltuk, hogy az illatát is lehessen érezni. Emiatt egyszerre csak 3 virsli volt a kóstolók előtt, akik csak a tányérra tett sorszám alapján pontoztak, a termékekről nem volt semmi információjuk.

 

Értékelési szempontok

Illat: fűszerek illatát (bors, pirospaprika, zeller) és a füstillatot vártuk. Mivel a kóstolók nem tudták, hogy melyik füstölt és melyik nem, ezért minden esetben felírták, hogy éreztek-e füstillatot. Kiértékeléskor, ha egy füstölt termék nem volt több kóstoló szerint sem füst illatú, akkor azt jeleztük az értékelés szövegében.

Állag: alapvetően a virsli  homogenitását, textúráját, tömörségét és roppanósságukat értékeltük. A túl puha virsliket lepontoztuk. Azok a virslik szintén nem kaphattak magas pontot az állagukra, melyek nehezen roppantak, vagy túl vastag volt a bél, ami már rontja a fogyasztási élményt. A homogenitás fontos fogyasztási élmény, az alábbi kép legalsó bal termékén is látszik, hogy ez nincs meg.

bor3_29.jpg

Íz: enyhén fűszeres, megfelelően sózott ízeket vártunk, de a natúr ízűeket sem pontoztuk le, ha természetes hús ízt éreztünk. Alapvetően a baromfi virslik natúr ízűek, szóval az nem jelentett alacsony pontszámot, ha nem éreztünk fűszereket, de a hús íze és a sózás mértéke megfelelő volt.

 

A nagy baromfi virsli vaktesztünk eredménye

 

22. Merian Foods baromfi rudacska, egységára: 549 Ft/kg Pontszám: 6,3/10 pont  

Kellemes fűszeres illat, roppanós, jó állag, enyhe fűszeres-sós íz, enyhén savanykás, (talán) zelleres utóízzel.

img_1284_2.jpg

mkerian_food_baromfi_rudacska.jpg 

20. Finomino baromfi pálcika, egységára: 929 Ft/kg Pontszám: 6,4/10 pont  

Kellemes főtt virsli illat. Gyorsan ráncosodott, rugalmas, de puhább állag. Natúr íz.

img_1275.jpg

finimino_1.jpg 

20. PENNY Dárdás baromfi virsli nem ehető bélben, egységára: 898 Ft/kg Pontszám: 6,4/10 pont  

Natúr, főtt virsli illat és íz, puhább állag.

img_1290_2.jpg

penny_dardar_glutenmentes.jpg 

19. Kaiser frankfurter party, egységára: 1638 Ft/kg Pontszám: 6,6/10 pont  

Enyhe füst és a baromfi hús illata érezhető. Rugalmas, közepesen kemény állag. Enyhén füstaromás íz, megfelelően sós.

img_1274_3.jpg

kaiser_party.jpg 

17. PENNY Dárdás füstölt, hámozott baromfi virsli, egységára: 1421 Ft/kg Pontszám: 6,7/10 pont  

Enyhe főtt illat, nagyon puha, íze enyhén paprikás.

img_1313.jpg

penny_dardas_futolt_hamozott.jpg 

17. ALDI virsli csirkemellel, egységára: 1532 Ft/kg Pontszám: 6,7/10 pont  

Puha állag, nem roppan, enyhe főtt illat és íz.

img_1269.jpg

aldi_vrisli_csirkemellel.jpg 

15. AUCHAN baromfivirsli, egységára: 1990 Ft/kg Pontszám: 6,8/10 pont  

Enyhe főtt hús illatot és ízt éreztünk, nem túl fűszeres, roppanós állag.

img_1318.jpg

auchan_baromfi.jpg 

15. Tesco 4 virsli csirkehúsból, egységára: 1421 Ft/kg Pontszám: 6,8/10 pont  

Enyhe illat és íz, nem rossz, de semmi megfogalmazható ízjegy. Puhább állagú.

img_1307.jpg

tesco_26.jpg 

12. LIDL Pikok Frisli, egységára: 1421 Ft/kg Pontszám: 6,9/10 pont  

Enyhe füstaromás illat és íz. Közepesen puha állag.

img_1309.jpg

lidl_pikok_frisli.jpg 

12. Merian Foods baromfi virsli, egységára: 549 Ft/kg Pontszám: 6,9/10 pont  

Kellemes fűszeres illat, roppanós, jó állag, enyhe fűszeres-sós íz, enyhén savanykás, (talán) zelleres utóízzel.

 

img_1295.jpg

merian_baromfi_240_g.jpg

 

12. Orsi füsti, egységára: 2493 Ft/kg Pontszám: 6,9/10 pont  

Enyhe illat és íz, roppanós állag, minimálisan füstös.

img_1305.jpg

orsi_fusti.jpg 

10. Orsi hámozott baromifi klasszik, egységára: 3121 Ft/kg Pontszám: 7,1/10 pont  

Enyhén füstös illat. Roppanós állag, kellemes fűszeres, borsos, enyhén füstízű virsli.

orsi_klasszik_ham.jpg

orsi_hamozott.jpg 

10. Orsi baromfi klasszik, egységára: 3121 Ft/kg Pontszám: 7,1/10 pont  

Enyhén füstös illat. Roppanós állag, kellemes fűszeres, borsos, enyhén füstízű virsli.

 img_1299.jpg

orsi_klasszik.jpg

9. Berlinki csirkevirsli, egységára: 3196 Ft/kg Pontszám: 7,2/10 pont  

Natúr főtt virsli illat és íz, semmilyen fűszer nem definiálható sem illatában, sem ízében. Az állag inkább puha.

img_1268_1.jpg

berlinki.jpg 

8. Kaiser csibe frankfurti, egységára: 1398 Ft/kg Pontszám: 7,3/10 pont  

Kellemes fűszeres illat. Roppanós állagú virsli. Enyhe fűszeres (paprikás, sós) íz.

img_1286_2.jpg

kaiser_csibe.jpg 

5. Pick Pickolino virsli csirkehúsból, egységára: 2636 Ft/kg Pontszám: 7,4/10 pont  

Kellemes főtt virsli illat. Az virsli félbetörve elroppan, de inkább puha állagú. A főtt hús ízéhez jól beállított sómennyiséggel készült.

img_1315.jpg

pick_4.jpg 

5. LIDL Baroni baromfi virsli nem ehető bélben, egységára: 755 Ft/kg Pontszám: 7,4/10 pont  

Alacsony intenzitású paprikás illat. Rugalmas állagú virsli, közepesen puha minták közé tartozott. Ízében is egyedül a parika jelenik meg, kellemes sómennyiséggel.

img_1293_1.jpg

baroni_1.jpg 

5. LIDL Pikok füstölt pulyka rudacska, egységára: 1995 Ft/kg Pontszám: 7,4/10 pont  

Natúr, főtt virsli illatot éreztünk. Az állaga rugalmas, de puhább. Nem éreztünk semmilyen fűszert kóstoláskor, natúr virsli ízélmény.

img_1302.jpg

pikok_fustolt_pulyka.jpg 

4. PENNY Karát füstölt bécsi pulyka virsli, egységára: 1748 Ft/kg Pontszám: 7,5/10 pont  

Kellemes füstös illat. Roppanós állag ú virsli. Az ízében is csak egy enyhe füstíz érezhető, ettől eltekintve teljesen natúr, enyhe sózású.

img_1279_2.jpg

penny_karat_pulyka.jpg 

2. Ponnath füstölt bécsi pulykavirsli, egységára: 2498 Ft/kg Pontszám: 7,8/10 pont  

Enyhe fűszerpaprikás illat. Rugalmas, roppanós állag. A fűszerek közük a paprikát éreztük, és a megfelelő intenzitású sómennyiséget.

img_1262.jpg

ponnath_fustolt_becsi.jpg 

2. ALDI pulyka bécsi virsli, egységára: 2498 Ft/kg Pontszám: 7,8/10 pont  

Enyhe fűszerpaprikás illat. Rugalmas, roppanós állag. A fűszerek közük a paprikát éreztük, és a megfelelő intenzitású sómennyiséget.

img_1264_1.jpg

aldi_pulyka_becsi.jpg 

1. Sága Füstli klasszik, egységára: 3032 Ft/kg Pontszám: 8,1/10 pont  

Füstös és kellemes, főtt csirkehús illatú virsli. Az állaga roppanós, rugalmas. Ízében is jól érezhető a füst és a csirkehús natúr íze. Megfelelő sózású, finom – enyhe-,  fűszerezésű virsli.

img_1281_2.jpg

saga_fustli_klasszik.jpg

Összegzés

A tesztgyőztes baromfi virsli a ALDI, TESCO, AUCHAN, SPAR, REÁL, PENNY, LIDL COOP, CBA, REÁL üzletekben kapható.

virsli-1_3.png

2021 legfinomabb élelmiszerei egy magazinban

>> KATT IDE, olvasási idő 2-5 perc

map_te2021_-1561x2048.png

 

A bejegyzés trackback címe:

https://maradokapenzemnel.blog.hu/api/trackback/id/tr3216769620

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Örömhernyó 2021.12.03. 12:15:41

Jó, hogy ma már van választék ebben a műfajban. Túlélőkaja ez kollégistáknak, albérletes egyetemistáknak, finnyás gyerekeknek.
Amikor én fiatal voltam, csak Sága meg a nagy kedvenc Orsi volt emlékeim szerint. Hasít az Aldi ebben a műfajban is.

Frady Endre · http://fradyendre.blogspot.com/ 2021.12.03. 12:42:59

LECSÓS VIRSLI

Piros sarok: Lecsós Virsli!
Ellenfél a japán Birs Lee,
Akinek a sarka a kék,
S nincsen rajta tarka nyakék.

(Tarka nyakék?! Debil költő!!!)
Birs Lee támad! Volt, hogy ölt ő!
Most is gyilkos módon kering
Lecsós Virsli körül! E ring

Nem is látott tán még ilyet!
(Vagy, ha látott, jól megijedt.)
Lee szájába ugrik Lecsó,
S zsírfolyamként bélbe lecsó-

-nakázik és meg is fekszi
Gyomrát, mint egy ritkán flexi-
-bilis rendőr gumibotja!
Birs hörög és földre pottya-

-n!

illusztrálva:
fradyendre.blogspot.com/2011/06/lecsos-virsli.html

Örömhernyó 2021.12.03. 14:10:33

@motoroskonyhaja: Nyilván ha a boltban 3000-ért van vaddisznócomb meg libamell (nincs, csak te tudsz egy boltot, ahol neked van), akkor a magyar proli direkt a vaddisznóhús mellől kiemeli a baromfivirslit és libamellre csak sercint egyet...

Mellesleg a libához, vadhúshoz főzni is tudni kellene, azt meg már legalább egy generáció óta nem tud az átlagmagyar.

Ha mindenki lecsapna a libamellre, akkor nem 3000 lenne kilója, hanem hiánycikk lenne és szidnád azokat, akik megvették előled.

motoroskonyhaja 2021.12.03. 14:34:58

@Örömhernyó: Kár, hogy nem lehet fotót belinkelni ide, mert akkor tennék fel az árcímkékről. Egyetlen bolt van ilyen, amit kizárólag én ismerek, úgy hívják: Spar. Tessék már lemenni, és közvetlenül a húspult melletti vitrinben (fekvő kis hűtőben, nem tudom hogy hívják hivatalosan). körbenézni kicsit! De kaphatsz a fentieken kívül pl. marhaoldalast is 1690 Ft/.kg áron, parizert 2000 körül/kg indulva, szalámikat 4000 ropitól felfelé (ez a kettő elrettentő példa akart lenni), vagy szarvascombot pl. 3500 körül/kg (a szarvascomb is a kis fekvő hűtőben van a húspult mellett, ahogy a vaddisznó is, meg a többi extrább hús). Ahogy látom a tesztgyőztes még csak nem is a legdrágább, ergo még egy szarvascomb is majdnem beleférne ebbe az árkategóriába.
Abban viszont egyetértünk, hogy a legtöbb ember a lustaságot preferálja, és arra hivatkozik, hogy nincs ideje ilyenekkel bíbelődni. Mondjuk egy libamell kb. 5 perccel több, mintha virslit melegítenék, de mennyivel másabb kategória...
Szóval zarándokolj el egyilyen alig ismert és eldugott helyre, csodákat fogsz tapasztalni ;)
Barátsággal: motoros

Veszéjben a lyogállamiság ! 2021.12.04. 09:59:54

@motoroskonyhaja: Sztem te önmagában a virsli, mint olyan létjogosultságát vonod kétségbe.

retard 2021.12.04. 10:00:52

@motoroskonyhaja: Igazad van a Sparral kapcsolatban. Én szeretek főzni, de egy bundáskenyér mellé azért nehezen tennék libamellet vagy vaddisznót. A vendég gyerekek is hamarabb lecsapnak a virslire, mint bármi másra. Kezeljük helyén a dolgokat.

lpt1 2021.12.04. 14:49:39

@motoroskonyhaja: 1 kg virsli az 1 kg virsli. 1 kg szarvascomb az ? kg szarvascomb a vendégeknek Szilveszterkor? Bónusz kérdés: Ha 31-e munkanap, délután hatra jön a család, mikor készíted el?

motoroskonyhaja 2021.12.04. 15:16:15

@lpt1: 1 kg szarvascomb pedig 1 kg szarvascomb szilveszterkor is, mi ebben a különleges? ;)
Bónusz válasz és infó: biztos magasról nem érdekel, de én idén minden egyes ünnepkor dolgoztam, ahogy most is fogok dec 26, 31 és jan 1 is. És valahogy mégiscsak el tudom készíteni a dolgokat, pedig se virsli, se töltött képoszta, se rántott hal, se majonézes krumpli és társai nem lesz ;) A virslit ha jól tudom éjfélkor eszik, akkor miért is szeretnéd az este 6-kor érkező vendégeket azzal várni? Szarvascomb fog, hosszában kinyit. Beken bármivel, amit szeretsz (zöldfűszerzes-zsemlemorzsás töltelékkel, házi pesztóval (spenót-fokhagyma-napraforgó, akkor nem kell fenyőmag és bazsalikom). Felteker, megvajaz/megzsíroz akármi, ha szeretnéd baconcsíkok a tetejére és/vagy szobahőmérsékletű barnasör alá, esetleg pici méz bele, fólia az egészre, sütőbe be, 180 fok 3 óra. Fólia levesz, 20 perc pirít. Done. Éjfélre kész magától, még masszív piázás/táncolás/szabadon választott program esetén is. Alá mehet burgonya, akkor köret sem kell külön. Ha előző nap(okban) készíted akkor hidegen tudod vékonyan szeletelni, és házilag, szintén előző nap(okban) elkészített franciasalin kínálni forró pirítóssal (franciasali: ugyanakkora darabokra vágott főtt répa, tojás, burgonya, a borsó maradhat egyben :) , nyers zöldalma és savanyú ubi, tejföl, majonéz, fehérbors, só, kevés mustár és porcukor keverve, kész). Nem kell ezt túlspilázni ;)
Most megyek, mert készül az erdei gombás vaddisznógulyásom, biztos nem lesz olyan jó, mint ugyanennyi mennyiségű virsli, és volt vele vagy 10 perc munkám, de én akkor is rákívántam ;) Ja, a face-re feltettem az előzetes képeket és a végeredményt is fel fogom, ha esetleg megkérdőjeleznéd, hogy tényleg azt készítek-e. 4 főre olyan 2800 Ft-ból jött ki mindennel együtt. Majdnem mint egy kg virsl magában ::D
Barátsággal! Motoros

motoroskonyhaja 2021.12.04. 15:26:44

@retard: Teljesen józan és korrekt észrevétel, köszönöm! Igen, a gyerkőkjet kihagytam a számításból (nálunk nincs 25 év alatti gyerek, ezért én kicsit máshogy gondolkodok ;) ) Én csupán azt a véleményemet szerettem volna megfogalmazni, hogy én nem vennék ennyi pénzért virslit, amikor sokkal nemesebb húsokat is vásárolhatok hasonló áron. Igen, ehhez kell egy kis főzési affinítás (de nem ördögktől valő tudás) és kevés akarat is a lustaság legyőzésére. Nálunk a bundáskenyér ritka vendég reggelire, bár tudom rengetegen szeretik, mi is a párommal. Olyan ez, mintha megkérdeznéd a kedvenc desszertemet: madártej. Ölni tudnék érte. De tudod mikor ettem utoljára? Van vagy 10 éve ;)

motoroskonyhaja 2021.12.04. 15:28:28

@Veszéjben a lyogállamiság !: Nem, nem kérdőjelezem meg a létjogosultságát, hiszen tudom mennyien szeretik és fogyasztják rendszeresen. Én is szoktam enni, talán évente. Én csak annyit szerettem volna megfogalmazni, hogy ennyi pénzért jóval minőségibb alternatíva is van a virslinél ;)
Szép napot!

lpt1 2021.12.04. 18:43:55

@motoroskonyhaja: Hát a mi vadhúsunkban vannak inak, meg ilyesmi, igaz, nem kukoricán felnőtt "vad".

Inkább videót tegyél fel a 10 perc alatt konyhakészre hozott, elő és elkészített gombáról. A gyorsfagyasztott vaddisznógulyás nem érdekel :)

motoroskonyhaja 2021.12.04. 19:08:35

@lpt1: Drága szívem, nem igazán értelek, bár biztos Neked van nagyon igazad, és Te vagy a helikopter a többi trutyó - többek közt én - között :D De Neked is csak azt javaslom: ételrendelés és névtelen fotelkalandorság helyett húzzál már le egy közeli Sparba, és nézd meg mit árul.... Kukoricán nevelt vad? Inas? Előkészített húskockákról még nem hallottál? Pedig - hidd el - létezik... ;) Tegnap érkezett meg egy 21 napig szárazpn érlelt Angus bélszín fagyasztva, csomagküldővel hozzám. Pedig elvileg lehetetlen ugye?
Értem én, hogy a hal szálkás, de létezik előkészített is :D
(amúgy kukoricán csak az amatőrök nevelik még a disznót is, a jobb minőségűek legelnek (igen-igen!) és túrnak, nézz csak utána a nagy (és névtelen) öntudatosságodban;) )
10 perc alatt semmilyen gombát nem készítettem, ahogy gyorsfagyasztott vaddisznógulyást sem. Ha gondolod szívesen lefényképezem a HŰTÖTT (és nem fagyasztott, főleg nem elkészített gulyás) vaddisznóhús címkéjét, még a kukában van.
Gondolhatod magad töki-tádénak, de sajnos nem vagy az.
Szóval no para, csak egy kis tudás is kellene/illene az öntudatod mellé, fiatal kolléga ;)

lpt1 2021.12.04. 19:19:09

@motoroskonyhaja:
"Most megyek, mert készül az erdei gombás vaddisznógulyásom, biztos nem lesz olyan jó, mint ugyanennyi mennyiségű virsli, és volt vele vagy 10 perc munkám,"

"10 perc alatt semmilyen gombát nem készítettem, ahogy gyorsfagyasztott vaddisznógulyást sem."

Na, az utóbbit el tudom hinni.

motoroskonyhaja 2021.12.04. 19:38:28

@lpt1: Ennyi volt a MUNKÁM vele ember. Szövegértés és értelmezés..... Akkor az ovisoknak: 10 perc volt összerakni és előkészíteni az ételt (pl. beleszórni a gulyásba a gombát 5 másodperc), nem pedig 10 perc volt elkészíteni. Rendelj egy pizzát inkább, és vegyél egy csomag virslit nyugtatónak ;)

0dzsud0 2021.12.06. 00:40:04

@Örömhernyó: Én elég finnyás voltam korábban, de ez épp abban nyilvánult meg, hogy pl. virsli és párizsi le nem ment a torkomon.

Reactor 2021.12.06. 05:40:08

Volt pár éve hasonló tesz az Origo-n is. Már nem emlékszem, melyik volt a győztes, de arra igen, hogy a Dárdás márkájú virslik voltak a legutolsóak.
Sajnos volt hozzájuk szerencsétlenségem többször is. Nem javaslom senkinek. Még a kinti macska se volt hajlandó megenni.
A Pick új terméke, a Pickolino valamelyest jobb, de ettem azé' má' jobbat is tőle.
Személy szerint nekem a Sága Füstli volt az, ami a leginkább bevált. Illetve nagyon jó még az IKEA hot-dogos büféjében lévő virsli, de lövésem nincs, az milyen márka. Kipróbáltam a Ságától az "ínyenc" típusú virslit is, de őszintén, nem éreztem hajdemekkora különbséget.

@motoroskonyhaja: Persze, csak mondjuk hot-dogba elég bajosan tudnál vaddisznócombot gyömöszkélni, és szilveszteri salátában se feltétlen állna meg a helyét virsli helyett.
Hogy drága-e, az meg viszonyítás kérdése. A Big Mac még kevésbé éri meg az árát. A vágótok-kaviár pedig még annál is kevésbé...

motoroskonyhaja 2021.12.06. 20:59:40

@Reactor: :D Tetszenek a hasonlataid! ;) Igen, nekem is van virslis-majonézes lencseasaláta receptem, és teljesen igazad van a hot-doggal kapcsolatban is! Plusz bónuszként: az Ikeás hot-dog virsli nekem is bejött (az egész bejött úgy, ahogy van náluk, bár azt is szerintem van vagy 3-4 éve, hogy nem ettem, pedig voltam az áruházban).
De Neked is leírom: van az a helyzet, amikor virslit vesz az ember valamihez/valamibe, ahogy én is mentem BK-be Tokyóban, vagy Mekibe Ponta Delgadában, de rendszeresen nem vennék ilyet, pont az ár/érték arány miatt. A kaviárnál nálam a lazackaviár az ár/érték egyensúly, illetve Arbatban néha ki lehet fogni jó áron is tokhalból készültet, de az általánosan kapható, színezett (én csak máknak hívom) ikrát meg nem venném ;)
Szép estét!

Csöves a Blahán 2021.12.07. 05:56:51

Csak disznósat veszek és csak 85 de inkább 90% feletti hústartalommal.

Edit Agócsné Nagy 2021.12.13. 13:55:06

Tisztelt http://www.maradokapenzemnel.blog.hu!

Köszönjük, hogy részt vehetett Cégünk: Merian Foods Kft. a Nagy baromfi virsli teszten.
Külön köszönjük, hogy ennyi termékünk került tesztelésre, megmérettetésre és így bemutatásra.

A 10. helyen végzett Orsi Baromfi Klasszik termékünk összességében 1 ponttal marad le az 1. helyezettől, amely fontos visszajelzés a termék fejlesztését illetően.

Egy megjegyzést szeretnénk a teszt menetéhez hozzáfűzni: termékeinket 90 C°-on vízben 2 percig vagy mikrohullámú sütőben 30 másodpercig kell melegíteni, a további melegítés ront a termékeink élvezeti értékén.

Köszönettel:
Agócsné Nagy Edit
Minőségirányítási csoportvezető
süti beállítások módosítása