TOP 20 gyakori élelmiszer és műszaki cikk tesztje

2018.nov.28.

Szeretnél az Ünnepekre a legjobb áron kiváló termékeket vásárolni? Megjelent a Maradok a pénzemnél tesztcsapat 20 legolvasottabb tesztjének összefoglalója, ami tartalmazza azon kiváló ár/érték arányú élelmiszereket és műszaki cikkeket, amelyek megvásárlását tesztjeink alapján ajánljuk. 

map18_004_fb_posztkep_v1.png

A jelenlegi gyűjteménybe került termékek tesztcikkeinket már több, mint 900.000-en olvasták eddig. A tesztgyűjteményben csak a dobogósok szerepelnek, hogy gyorsan átláthasd a legjobb termékeket egy adott termékcsoportban. 

top_20_legolvasottabb_tesztunk_maradok_a_penzemnel-page-001_1.jpg 

Előnyök!

 

1. Pár perc alatt megnézheted a leggyakrabban vásárolt, vagy legfelkapottabb termékek kiválóságait

2. Mindenegyik árut, ami a tesztkönyvben szerepel, leteszteltünk és nyugodt szívvel ajánljuk

3. Pelenka, okosóra, szárítógép, májkrém, pesto, virsli, nyomtató, joghurt mind-mind tesztelve és még több termék a kiadványban

4. Minden országos offline áruház termékét beválogattuk, hogy minél közelebbi boltban találhasd meg a tesztgyőztes terméket

 

A tesztek dobogósai mellé betettük minden esetben a teljes tesztcikk linkjét is, ha lesz időd, akkor le tudod olvasni és a cikkek alatt kommentben jelezheted azt a terméket, amit teszteltetnél velünk:

kepkivagas_21.PNG

 

 

Töltsd le a TOP20 tesztgyűjteményt és találd meg a kiváló ár/érték arányú termékeket még ma!
Lábjegyzet

Ha nem kapod meg az e-mailt azonnal, akkor kérünk nézd meg a leveleződ Promóció mappájában is vagy írj nekünk a kardos.tamas@maradok.com e-mail címre.

süti beállítások módosítása