Különleges sajtok az ALDI-ban

2020.okt.23.

Az ALDI széles sajtválasztékot biztosít a legismertebb magyar sajtokból, amelyet most 10 új, előre csomagolt sajtkülönlegességgel egészített ki. A Franciaországból, Svájcból, Hollandiából, Liechtensteinből, Németországból és Ausztriából származó minőségi sajtok között darabolt, tömb és szeletelt kiszerelésű egyaránt megtalálható, a klasszikus ízek mellett pedig számos újdonság, ínyenc és biotermék közül választhatnak a vásárlók.

prepack_sajtok_csoportfoto.jpg

Az ALDI magyarországi piacra lépése óta – ahol csak lehetséges – magyar termékeket kínál vásárlói számára. A hazai fogyasztók által leginkább keresett és kedvelt sajtok – a trappista, a gouda, a parenyica, a tömlős, ömlesztett és cikkelyes sajtok – mind megtalálhatók kínálatában. A trappista sajt pedig már évek óta kizárólag magyar forrásból származik és minden formája magyar termék, de a többi sajt jelentős részét is neves hazai gyártók állítják elő. Idén októberben az ALDI 10 új előre csomagolt nemzetközi sajtkülönlegességgel bővítette tejtermékpalettáját. A világhírű sajtjaikról is ismert országokból – Franciaországból, Svájcból, Hollandiából, Liechtensteinből, Németországból és Ausztriából – származó, magas minőségű termékek között megtalálhatók klasszikus fajták, mint a gouda, az ementáli, a Bergkäse, valamint számos újdonság is, például a kemény Fürstlich Triesenberger vagy az Old Suisse sajt.

 

Természetesen az ALDI-ban az ínyencségeket kereső vásárlók is találnak újdonságot, például a vörösborral kezelt, barna héjú, aromás illatú és ízű Tiroler Rotweinkäse, valamint az eredeti francia recept alapján készült, zsíros és félkemény, Savoie de Montagne közül választhatnak. Az áruházlánc megújult szortimentjében a lágy sajtok szerelmesei is megtalálják a kedvükre való finomságot, hiszen az ALDI idén októbertől zöldfűszeres sajttal töltött, hőkezelt, 61,4%-os zsírtartalmú Brie-t is árul. A bolthálózat a biosajtok kedvelőire is gondolt, akik számára új, cayenne bors és chili hozzáadásával készült chilis, valamint spirulina, sáfrány és bazsalikom hozzáadásával készült zöld pesztós  biosajtokat kínál.

 

Az egyes sajtok különböző formában kaphatók: az ementáli, a bio chilis, a Bergkäse Allgau, a gouda, az Old Suisse szeletelt, míg a Fürstlich Triesenberger, a Tiroler Rotweinkäse, a Savoie de Montagne, a zöld pesztós biosajt és a zöldfűszeres friss sajttal töltött Brie pedig tömb, illetve cikk formában elérhető.

 

A most bevezetett termékek Európa leghíresebb és legismertebb sajt-régióiból származnak, többségüket Magyarországon egyáltalán nem állítják elő, így az ALDI egy kiemelkedően széles és sokféle, magyar és nemzetközi termékekből álló sajt-palettát kínál sajtimádó vásárlóinak pénztárcabarát kiszerelésben. Az újonnan bevezetett, megfizethető sajtkülönlegességekből gazdag, minőségi sajttálakat készíthetünk, amelyek tökéletes kísérői lehetnek egy-egy pohár bornak. A 10 új sajtspecialitás október 13-ától érhető el az ALDI hűtőpultjaiban országszerte.

süti beállítások módosítása