A legmorbidabb sztorik a magyar építkezésekről

2019.aug.30.

Sokszor írnak a Házépítők csoport tagjai olyan eseményekről az építkezésük alatt, amin sokunk szeme kikerekedik. Pedig már többen befejeztük az építkezést és mégis meg tudunk lepődni. Ezekből a sztorikból szemezgettünk és na, akkor Indul a bakterház!

55bfff456316f_o-e1508967364841_1_1.jpg

Az alábbi sztorikat a Házépítők csoportunk tagjaitól gyűjtöttük össze. A neveket és az időpontokat megváltoztattuk, de az eseményeket a valósághoz hűen meséljük el. 

 

" a nálunk dolgozó kőművessel történt meg - aki történetesen annyira alkesz, hogy ha nem kap időben italt, elájul...
Szóval volt egy hely, ahol semmit nem ihatott, és hát délben már annyira rosszul volt, hogy arccal beleesett a létráról a 2 napos betonba. Semmi baja nem lett, onnantól kezdve ihatott sört azon az építkezésen - is  btw; az alkohol a vízszintmérője, gyönyörűen dolgozik."

 

"amikor 150 magas (mély) feleség és 200+ magas férj válásig fajuló veszekedésbe állt bele előttünk a 60cm magas vízszintes fürdőszobai tükör beállításakor. Két munkatársam emelgette ahogy kérték, de hol egyik - hol másik nem látta benne magát  el is váltak még átadás előtt "

 

"reggel ment ki az építkezésre, majd kereste a legnagyobb szivacs kőműves segédet, mert éppen nem látta sehol, a többiek sürögtek forogtak, majd kérdezte, hogy Ödön merre van? Mire a többiek hátravitték a ház mögé, ahol egy fához volt kikötözve, hogy ne tegyen kárt se magában, se másban, hiszen már reggel úgy érkezett meg, hogy matt részeg volt, világáról nem tudott!! "

 

"Mikor Valkovics berúgott s elaludt az építkezésen az emeleten .. jött a főnök mi meg szóltunk Valkónak hogy itt a góré .. felpattant s kirohant a teraszon ..csakhogy nem volt védőkorlát ☝️, leköszönt szegény a pincéig"

 

"Amikor a megrendelő körbevezetett a házban (nem volt rövid túra) majd egy életnagyságú akt festmény előtt állva egyeztettünk a munkáról. Az egyeztetésen részt vett a felesége is, a kép is a feleségéről készült. Az előzőről."

 

Nem építkezés ugyan, hanem 35 nm-es panel felújítása, azzal fogadott a burkoló, hogy rosszul rendeltem meg a csempét, mert a fürdőszobába sok lett, a konyhába pedig kevés. Mikor megnéztem mondtam, hogy persze, mert a fürdőben van a konyha csempe..."

 

"a fő kőműves eltűnt. Iszákos volt, meg zűrös, így némi bosszankodás után nyugtázták a nagyszüleim, szüleim, hogy lelépett...aha...pár hét múlva előkerült. A padláson lehajolva keresett valamit az új kolléga, amikor a sötétben felegyenesedve, hátba vágta valami. Azaz valaki. A keresett kőművesünk lógott ott... Nem kicsi mutatvány volt onnan lehozni, mivel a 3 szintes házban még nem volt lépcső...Persze kint a szomszédok, rendőrség, minden amit el lehet képzelni."

 

"Egy közeli ismerősöm, fürdőszoba felújításban a sarokkádat akarta rögzíteni. Mivel a fürdő kb. a kád szélességével egyezett meg, a fal mellett, fej fölé nyújtott kézzel, fejlámpával bekígyózva érte el a kád hátsó sarkát. Bekígyózik, PURhab flakont elindít, kitöltés folyamatban... kitöltés kész, szelep beragad, purhab tovább ömlik, menekülési kísérlet közben a nadrág öve a kádlábba beakad... kis szünet ... hősünk a kád mellett, mindkét kezét könyékig purhab borítja. A kéznél lévő műszálas ronggyal megpróbálja letisztítani, melynek következtében, annak szöszei IS beleragadnak a habba, tisztítási kísérlet 2, higítóval: sikertelen, a szöszök egy része feloldódik. Tisztítási kísérlet 3: vizes szappanos mosás, sikertelen, a víz hatására a purhab megkötése felgyorsul és így 2, sárgás, szöszös könyökkesztyű jön létre. Az újak összeragadását csak azok széttárásával lehet megakadályozni.
A hab hetek alatt, jelentős alkarszőr veszteség mellet volt csak eltávolítható."

 

Ezek után most biztosan sokan hálát adnak az Égnek vagy másként tekintenek a saját építkezésükre, felújításukra!

 

Ez a cikk csak egy pár történetet mutatott be, a többi sztorit ITT találod.

süti beállítások módosítása