Így lettünk Magyarország egyik legolvasottabb tesztoldala

2018.aug.23.

A Maradok a pénzemnél ár/érték arány kutató tesztoldal, Magyarország egyik legolvasottabb teszt hírforrása. A fő küldetésünk a kiváló ár/érték arányú termékek felkutatása független teszttel, és az eredmények közlése olvasóink felé. A blogot a Magyar Ár-Érték Kutató Egyesület működteti.map_logo_final_szines-123_2.jpg

Úgy látjuk, hogy vásárlók egyre tudatosabbak, egyre jobban figyelnek arra, hogy mit esznek, milyen készülékeket használnak és arra is, hogy milyen minőségű termékeket/szolgáltatásokat visznek be a háztartásukba. Így folyamatos az információ igény az ár/érték arány alapú döntéseikhez. A tesztjeinket olvasva arra keresik a választ, hogy Maradhatnak a pénzüknél. 

Mindent, aminek a minősége értelmezhető és megfogalmazható, azt le tudjuk tesztelni. Mit ígér a termék? Mennyiért ígéri ezt? Hová helyezhető el ár/érték arány szempontból ez a termék vagy szolgáltatás a piac más szereplőinek más termékeihez képest? Általánosságban ezt vizsgáljuk, persze mindig az adott termék egyedi jellemzőinek megfelelően, reálisan és minél objektívebben. 

map18_004_fb_posztkep_v11_1.jpg

Tesztjeinket átlagosan 30.000-en olvassák (van olyan, amit 120.000-en olvastak már), és nagyon sok visszajelzést kapunk az olvasóktól, így fejlődünk. A legfontosabb cél, amikor a tesztet tartalommá formáljuk, hogy hiteles információkat szolgáltassunk az olvasóinknak. Ezért ellenőrizzük önmagunkat és a módszereinket is.

infograf_09.png

 A tesztjeinkből tesz közzé az index.hu...

indexes_kesz_kollazs_2.png

 

... és a napi.hu és az index2.hu is

2_1_1.png

 

Tesztgyőzteseink!

logok_nagy.jpg

 

Médiaajánlatunkat a kardos.tamas@maradok.com e-mail címen vagy telefonon (+36 20 266 33 74)  kérheti.

Magyar Ár-Érték Arány Kutató Egyesület

(statisztikai számjel: 19139458-9499-529-15)

 

süti beállítások módosítása