Maradok a pénzemnél

2017.nov.23.
Írta: maradokapénzemnél Szólj hozzá!

A nagyon vékony kolbász teszt

Tél közeledtével beindul a disznóvágás szezon. Mi is minden évben töltünk 5-5 kiló sütnivaló és füstölni való kolbászt. Idő és lehetőség hiányában azonban sokaknak csak anekdota a disznóvágás és a "vidéki rokonok" se vágnak már, így körül kell néznünk a piacon, van-e jó fajta kolbász. 24 különböző vékony kolbászt teszteltünk és pontoztunk vakon. Melyik lett tesztünkön a legfinomabb kolbász?

3.JPG

Tovább

Hogyan betonozzunk télen?

Az építőipar maximális terheltsége miatt az építkezőknek olyan eszközökhöz kell nyúlnia, ami gyorsítja az építkezésüket.  A betonozás is megoldható egy adott hőmérsékletig, megfelelő takarással. Egy dolgot kell elérnünk, hogy a beton hőmérséklete ne csökkenjen 5°C alá. Betontechnológusokat faggattunk.

pouring-concrete-in-winter-cold-weather-concrete-pouring-hot-water-concrete-mix-gtalandscaping_com.jpg

Tovább

Miért ne vennél MÁV ajándékutalványt?

Láttad már a MÁV önreklámját? Mosolygó MÁV fanatikusok ajánlják, hogy vegyünk MÁV utazási utalványt rokonainknak. Szerelmünket is meglephetjük ezzel, egy gyűrűs dobozba hajtogatva a kis 2000 forintos utalványt, micsoda boldogság is lenne. Elmondom, hogy én mit is tennék azzal, aki MÁV utazási utalványt venne nekem ajándékba.

23172750_1418331264931619_2881753836264927103_n.jpg

Tovább
Címkék: OkosVásárló

Tényleg hatékonyabb az intelligens fűtőfólia a hagyományos padlófűtésnél?

Szinte minden évben feltűnik egy új fűtési rendszer, ami hatékonyabbnak és olcsóbbnak hirdeti magát a korábbi hagyományos rendszereknél. Az intelligens fűtőfólia egy kezdő építkezőnek akár meggyőző alternatíva is lehetne, és ha elkezd kutakodni a neten, akkor biztos talál száz meggyőző kereskedőt. Tesztet a termékre vonatkozólag viszont nem sokat. Íme egy független mérés sorozat és a 3 hónapos teszt eredménye.

heatflow-padlofutes-telepites1.jpg

Tovább

Motivációs előadók, akik a látókat is elvakítják

Hogyan lehetne tesztelni egy szolgáltatást, aminek semmilyen mérhető hatása nincs? Mennyivel leszünk boldogabbak egy Boldogság Mise után rövid és hosszú távon? Paradoxonná válik-e a véleménynyilvánítás eme motivátorokról? A józan paraszti ész diktálta algoritmusok mentén elindulok, azzal a venturás eligazítással, hogy ha 5 perc múlva nem térek vissza, akkor várjatok tovább.

dongo.jpg

Tovább

Van kedvenc üzleted? Szavazd meg!

Milyen a jó kiszolgálás? Mennyire figyelnek ránk, vásárlókra az üzletekben? Ezt boncolgattuk korábbi cikkünkben, ami heves vitát váltott ki olvasóinkból. Furcsa, hogy a 21.században, fogyasztói társadalomban még mindig nem egyértelmű, hogy a vevő megfelelő kiszolgálása alap dolog, nem pedig vita tárgya. 

Úgy látjuk, hogy a kiszolgálás minősége sok országos üzletláncnál is fejlesztésre szorul. El is mondanánk ezt a boltoknak, de nem akarjuk, hogy csak a mi személyes véleményünket tükrözzük feléjük. Ezért országos felmérést indítunk, aminek az eredményét közzétesszük felétek és a felmért üzletek felé is.

image_2.jpg

Célunk a kiszolgálás minőségének emelése, ehhez kell tudnunk mely üzletekkel nem vagytok elégedettek!

 

Kérjük, hogy töltsétek ki 30 másodperces kérdőívünket és osszátok meg, hogy minél szélesebb vásárlói kör véleményét elemezhessük!

 

>>> A KÉRDŐÍV IDE KATTINTVA ELÉRHETŐ! 

 

KÉRJÜK OSZD MEG EZT A POSZTOT, HOGY ISMERŐSEIDNEK IS MEGADD A VISSZAJELZÉS LEHETŐSÉGÉT!

 

Címkék: OkosVásárló

A dízelbotrány után itt a következő nagy csalás az autóiparban

Az International Council on Clean Transportation (ICCT), azaz a Tiszta Közlekedés Nemzetközi Bizottsága független környezetvédelmi szervezet hétfőn közzétett tanulmánya szerint az új gépkocsik valójában átlagban 42 százalékkal több üzemanyagot fogyasztanak, mint kísérleti üzemben. A kutatók egy éve is ugyanerre az eredményre jutottak, a helyzet tehát semmit sem javult.

khkool-630x400.jpg

Tovább
Címkék: Tesztek

Miért olyan nagy elvárás a vevők kedves kiszolgálása?

A vásárlás befejezésekor van egy érzés, amivel elhagyjuk az üzletet, ez a vásárlási élmény. Egészen addig tart, amíg a gyermekünket és a vásárolt cuccokat bele nem pakoljuk a kocsiba vagy simán haza nem sétálunk vele. Néha pár pillanat, de lehet akár tíz perc is, amíg azon morfondírozunk, hogy milyen jó volt ma itt vásárolni, vagy éppen azon, hogy a büdös életbe nem jönnék ide többet, ha lenne másik bolt a közelben. 

kasszas.PNG

Tovább
Címkék: OkosVásárló